پرستار سالمند برای مراقبت از بیماران مبتلا به اختلالات روانی

پرستار سالمند چه نوع خدماتی برای نگهداری سالمند ارائه می‌دهد؟

کمک به سالمند در انجام امور روزمره مانند استحمام، لباس پوشیدن، غذا خوردن و نظافت شخصی. با این درمان‌ها زیر نظر پزشک می‌توانید طی مدت زمانی سریع درمان شوید. یادآوری خاطرات و حتی تماشای آلبوم عکس‌های قدیمی و صحبت با افراد خانواده راهی برای پیوند شما با اطرافیان و تقویت حافظه شما می‌باشد. ۲۲-مهم ترین اقدام در خودکشی،ایمن سازی محیط و سرکشی مداوم از بیمار است. ۱۲-در حضور بیماران بدبین،از در گوشی صحبت کردن،خندیدن و نگاه کردن به آن ها خودداری کنید. ۴-شایعترین اختلال خواب همراه با افسردگی اساسی بی خوابی است که به صورت بی خوابی ابتدایی،وسط شب و پایان شب دیده می شود.

سوگواری عزیزان، از کارافتادگی و بازنشستگی همگی می توانند منجر به احساس تنهایی و انزوا در افراد سالمند شوند. پرستار سالمند می توانند با انجام فعالیت هایی سودمند به افراد سالمند کمک کنند تا بر تنهایی خود غلبه کنند. افراد سالمند خصوصاً در برابر عواملی که منجر به افسردگی می شوند مانند سوگ ، معلولیت جسمی و بیماری و تنهایی آسیب پذیر هستند. افسردگی در افراد سالمند از طریق داروهای ضد افسردگی و گفتگو حرفه ای  قابل درمان است. برای دانلود قانونی کتاب مراقبت‌های پرستاری در اختلالات روانشناختی سالمندان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

Contact Us
naser rasouli
Email: acrotic.info@gmail.com
Phone: 0098914562900
tehran
tehran, iran, iran

جهت جلوگیری از ابتلای سالمند به اختلالات تغذیه ای  پیشنهاد می شود که رژیم غذایی سالمندان ساده باشد، سالمند باید برنامه غذایی سالمی داشته باشد و ضروری است که در برنامه غذایی او از مواد غذایی تازه و سالم استفاده شود. برای درمان افسردگی سالمند باید به‌موقع عمل کنید و تلاش داشته باشید که روحیه از دست رفته سالمند را برگردانید. گاهی ممکن است افسردگی سالمند شما از جنس افسردگی نهفته باشد که در خصوص آن اقدامات متفاوتی را باید رعایت کنید. این سایت، با هدف ارتقای دانش پرستاران، معرفی توانمندی های آنها و نیز دسترسی آزاد عموم بویژه دانشجویان و شاغلین حرفه پرستاری و پیراپرستاری به مطالب روز و مورد نیاز علمی، راه اندازی شده است. ۱۹-فکر وسواسی،موجب افزایش اضطراب در فرد می شود حال آنکه عمل وسواس اضطراب فرد را کاهش میدهد. ۳-تقریبا دو سوم(%۷۵)بیماران افسرده به خودکشی می اندیشند و ۱۰ تا ۱۵ درصد آنها به زندگی خود خاتمه میدهند.

پرستاران اعصاب و روان می‌توانند نقش مهمی در پیشگیری از بروز مشکلات عصبی و روانی داشته باشند. آن‌ها با ارائه آموزش‌های بهداشت روانی، تشویق به فعالیت‌های سالم، مراقبت از سبک زندگی و مدیریت استرس، به افزایش سلامت عمومی بیماران کمک می‌کنند. آموزش به بیماران و خانواده‌ها یکی از مهم‌ترین جنبه‌های مراقبت پرستاری است. پرستاران اعصاب و روان می‌توانند خانواده‌ها را در مورد بیماری‌های روانی و نحوه مراقبت از بیمار راهنمایی کنند. آموزش‌های لازم در خصوص مدیریت علائم بیماری، راهکارهای مقابله با بحران‌های روانی و نحوه مراقبت‌های خانگی می‌تواند به بهبود وضعیت بیماران کمک کند و بر کیفیت زندگی آنان تأثیر مثبت بگذارد. پرستار اعصاب و روان یا همان روان‌پرستار (Neuropsychiatric Nurse)، فردی است که در زمینه مراقبت و درمان بیماران مبتلا به اختلالات عصبی و روانی تخصص دارد.

در حالی که اکثر آنها از سلامت خوبی برخوردارند، بسیاری از آنها در معرض خطر ابتلا به شرایط سلامت روان مانند افسردگی و اختلالات اضطرابی هستند. بسیاری نیز ممکن است کاهش تحرک، درد مزمن، ضعف، زوال عقل یا سایر مشکلات سلامتی را تجربه کنند، که برای آنها به نوعی مراقبت طولانی مدت نیاز دارند. با بالا رفتن سن افراد بیشتر احتمال دارد چندین بیماری را همزمان تجربه کنند. پرستاران در ارائه حمایت و مشاوره روانی به بیماران با اختلالات روانی نقش مهمی دارند. آن‌ها می‌توانند با گوش دادن به مشکلات بیماران، ارائه اطلاعات و آموزش‌های مربوط به بیماری، راهنمایی در مورد استراتژی‌های مقابله و مدیریت استرس، بهبود خودآگاهی و ارائه حمایت اجتماعی به بیماران کمک کنند. انواع بیماری اعصاب و روان مانند بیماری ALS طیف وسیعی دارند و می‌توانند علائم و نشانه‌های متنوعی را شامل شوند.

ترس دائمی و مشخص از اشیا یا موقعیت هایی است که قرار گرفتن در آنها ،بلافاصله،منجر به واکنش اضطرابی میشود.لذا بیمار از محرک اضطراب آور اجتناب میکند و این اجتناب معمولا سبب تخریب عملکرد شغلی یا اجتماعی او میشود. عملکرد فرد از نظر کار،روابط بین فردی یا مراقبت از خود  به طور قابل ملاحظه ای پایین تر از سطح قبل از بیماری است. شیوع اسکیزوفرنی در طول عمر، بین ۱ تا۵/۱ درصد گزارش شده است .نسبت آن در زنان و مردان یکسان است.شایعترین سن شروع ۱۵ تا ۳۵ سالگی است. این اختلال در مردان زودتر  از زنان شروع میشود.میزان شیوع و شدت تظاهرات بیماری در مناطق شهری و صنعتی بالاتر از مناطق روستایی و غیر صنعتی است . ۱- علل و عوامل ایجاد اختلال در انجام مراقبت های سلامتی را بررسی کنید. C)عوامل شخصیتی قبل از بیماری ،برخی انواع شخصیت مانند وسواسی- جبری و نمایشی ممکن است در معرض خطر بیشتری برای افسردگی باشند.

۱-با تعدیل محیط پر استرس بیمار و جلب کمک همسر،دوستان،کارفرما میتوان از رنج روانی کاست. خطر خودکشی در بستگان درجه یک بیماران روانی که خودکشی میکنند حدود ۸ برابر بیشتر از بقیه گروه هاست. علائم بیماری میتواند در طول زمان نوسان داشته باشد و یا در اثر استرس شدت یابد.به طور کلی حدود ۳۰%کامل بهبود میابند،۴۰%با علائم خفیف و ۲۰%با علائم متوسط باقی میمانند،۱۰% نیز بدون تغییر باقیمانده یا بدتر می شوند. دارو درمانی و رفتار درمانی ،درمانهای موثر در اختلالات وسواسی جبری هستند. شیوع اختلال وسواسی-جبری حدود ۲ تا ۳ درصد میباشد.ابتلا زن ومرد یکسان است.میانگین سن شروع ۲۰ سالگی است.در مردها حدود ۱۹ سالگی و در زنان حدود ۲۲ سالگی دیده میشود.در افراد مجرد نیز بیشتر از افراد متاهل دیده میشود. رفتار درمانی بهترین روش درمان فوبی ساده میباشد.روش رویارویی یا مواجهه به کمک رفتار درمانی از روشهای مفید میباشد.

اختلال افسردگی ناشی از مواد یا دارو

پرستار می تواند در انجام حرکات ورزشی به سالمند کمک کند تا علاوه بر اینکه حرکات را به درستی انجام می دهد، برای داشتن برنامه ورزشی مناسب انگیزه کافی نیز داشته باشد. استقلال سالمندان به معنای داشتن قدرت و توانایی برای تصمیم‌گیری و انجام فعالیت‌های روزمره خود بدون وابستگی به دیگران است. برای پیشگیری از زوال عقل در دوره سالمندی توصیه می شود که همواره ذهن تان را فعال نگه دارید، از سیگار کشیدن و مصرف الکل خودداری کنید، ویتامین کافی مصرف کنید. ۱۳-در برخورد با توهمات بیماران،پرستار نباید آنهارا تقویت کند یا نسبت به آنها بی اعتنا باشد. ۵- گفتگو در مورد احساسات مربوط به خودکشی موجب احساس راحتی در بیمار می شود.

اعزام پرستار در منزل، پرستار سالمند، پرستار کودک، پرستار بیمار و انجام کلیه خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی در منزل از جمله خدمات این موسسه می‌باشد. در ابتدا، پرستار باید بیمار را ارزیابی کند و تاریخچه پزشکی و روانشناختی او را بررسی کند. این شامل انجام مصاحبه با بیمار و خانواده‌اش، بررسی سوابق پزشکی و داروهای استفاده شده توسط بیمار می‌شود. این ارزیابی اولیه به پرستار کمک می‌کند تا نیازها و مسائل اساسی بیمار را شناسایی کند. در شرایط بحرانی مانند حملات اضطرابی شدید یا افکار خودکشی، روان‌پرستار باید قادر باشد واکنش‌های فوری و مؤثر نشان دهد تا از آسیب بیشتر به بیمار جلوگیری شود. این وظیفه نیازمند مهارت‌های ویژه‌ای است که در شرایط استرس‌ زا، موجب کاهش تنش‌ها و مدیریت بحران می‌شود.

    {
  • شرکت اعتماد آسایش ایرانیان با ارائه خدمات و مراقبت از سالمند، بیمار و کودک در منزل با هدف ارتقا سطح بهداشتی، رفاهی و سلامتی شهروندان عزیز فعالیت می کند.
  • |}
  • علائم بیماری میتواند در طول زمان نوسان داشته باشد و یا در اثر استرس شدت یابد.به طور کلی حدود ۳۰%کامل بهبود میابند،۴۰%با علائم خفیف و ۲۰%با علائم متوسط باقی میمانند،۱۰% نیز بدون تغییر باقیمانده یا بدتر می شوند.
  • برگزاری جلسات مصاحبه و آشنایی با پرستار قبل از استخدام می‌تواند به خانواده‌ها کمک کند تا انتخاب بهتری داشته باشند.
  • این مشاوره‌ها نه تنها به بیماران، بلکه به اعضای خانواده نیز کمک می‌ کند تا با چالش‌های روانی بیمار بهتر کنار بیایند.
  • {
  • شرکت سفیران سلامت با بهره‌گیری از پرستاران مجرب، خدماتی مطمئن و حرفه‌ای ارائه می‌دهد.
  • |}{
  • سلامت روان سالمند ederly mental health در سرتاسر جهان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است .
  • |}

علاوه بر این، پرستاران سالمند با برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های روزمره، مانند ورزش‌های سبک و تفریحات متناسب با علایق سالمند، به حفظ سلامت روانی و جسمانی آنان کمک می‌کنند. این کار علاوه بر افزایش سلامتی، امکان حضور سالمند در جامعه را افزایش داده و امید به زندگی را در آنها بالا می برد. استخدام پرستار سالمند در منزل راهکاری ایده‌آل برای مراقبت از عزیزان شماست. این خدمات به سالمندان کمک می‌کند تا زندگی راحت و شادی داشته باشند، درحالی‌که خانواده‌ها نیز از آرامش خاطر برخوردار شوند. اگر به دنبال یک پرستار حرفه‌ای و مطمئن هستید، شرکت سفیران سلامت آماده ارائه خدمات باکیفیت به شماست.

بسیاری از این بیماران نیاز به مصرف داروهای خاص دارند که ممکن است به کنترل علائم بیماری‌هایشان کمک کند. پرستار باید داروها را با دقت و به‌موقع به بیماران ارائه دهد و از هرگونه خطای دارویی جلوگیری کند. علاوه بر این، آگاهی از عوارض جانبی داروها برای پرستار ضروری است تا در صورت بروز هرگونه اثرات جانبی، بتواند فوراً به آن واکنش نشان دهد. آموزش به بیماران در خصوص نحوه استفاده صحیح از داروها و آگاهی از عوارض احتمالی نیز یکی از وظایف مهم پرستاران در این حوزه است. انواع بیماری اعصاب و روان یا اختلالات روانی می‌توانند تاثیرات عمیقی بر خلق‌وخو، تفکر، ادراک و رفتار فرد بگذارند. اگر علائمی مشابه نشانه‌های این اختلالات دارید یا به دلیل استرس و فشارهای زیاد در زندگی نگران هستید، توصیه می‌شود که حتماً با یک روانشناس یا روانپزشک مشورت کنید.

توجه به نیازهای روانی سالمندان در خدمات پرستاری مراکز مختلف قابل انجام بوده و پرستار سالمند می‌تواند تا حدود زیادی از فرد مورد نظر شما در این زمینه مراقبت کند. با توجه به تاثیرات عصبی و روانی بیماری‌ها، پرستاران اعصاب و روان با فعالیت‌هایی که انجام میدهند کیفیت زندگی بیمار را به شدت افزایش می‌دهند. آن‌ها با ارائه مراقبت‌ها، همراه با توجه به نیازهای فردی بیماران و بهبود شرایط عصبی و روانی آنان، به کاهش علائم، افزایش راحتی و بهبود عملکرد روزمره آن‌ها کمک می‌کنند. یکی از ارکان مهم پرستاری از بیماران اعصاب و روان، آموزش به بیماران و خانواده‌های آنان است. پرستاران با ارائه آموزش‌های لازم، خانواده‌ها را در جهت مدیریت بهتر وضعیت بیمار راهنمایی می‌کنند و به آن‌ها کمک می‌کنند تا با شرایط روحی و روانی بیمار بهتر سازگاری پیدا کنند. این آموزش‌ها می‌تواند شامل نحوه رفتار با بیمار، مدیریت علائم بیماری و راهکارهای مقابله با استرس باشد.

با این حال تعاملات اجتماعی میتواند در مقابله با اینگونه زوال نقش مثبتی را ایفا کند. در طول همه گیری کوید ۱۹ تعاملات اجتماعی سالمندان محدودتر از قبل شده است. همچنین پرستار فرد سالمند می تواند برای او غذا آماده کند و اگر فرد سالمند نتواند خودش غذایش را صرف کند پرستار سالمند به او کمک خواهد کرد. شیوعptsd،در طول عمر ۱ تا ۳ درصد افراد جامعه میباشد.این اختلال در بین جوانها شایع است ولی در هر سنی مشاهده میشود.همچنین در افراد مجرد-بیوه ومطلقه،افرادی که از نظر اقتصادی ضعیف و از نظر اجتماعی کناره گیر هستند ،بیشتر دیده میشود. اختلال استرس پس از سانحه،عبارتست از یک واکنش اضطرابی قابل توجه به دنبال یک ضربه بسیار شدید که با مرگ یا تهدید جدی زندگی یا جراحت به بیمار یا فرد دیگر توام بوده است.

نیاز به تشکیل باشگاه‌های مخصوص سالمندان

برای مثال صحبت کردن راجع به نگرانی یا درمانگر یا حتی بیان مسائل دلهره آور با یک دوست یا همنشین می‌تواند به کاهش دلهره و نگرانی در سالمندان منجر شود. حتی با کارهایی همچون قدم زدن، بازی‌های ورزشی و سرگرمی‌های مناسب، فعالیت‌های جسمانی ورزشی می‌تواند به کسب آرامش سالمندان کمک کند. – خطر خودکشی بیماران روانی ۳ تا ۱۲ برابر بیش از افراد غیر بیمار است .میزان این خطر بستگی به سن ، جنس ، نوع بیماری ، وضعیت بستری  یا سر پایی بودن بیمار تفاوت دارد. طبقه بندی در روانپزشکی ، به منظور مرتب کردن و نظم دادن به تنوع وسیع پدیده هایی که در کار بالینی مشاهده میشود، به کار گرفته میشود. در طبقه بندی ، اختلالات روانی که ویژگی های بالینی مشابهی دارند، در یک گروه قرار میگیرند و به این طریق، میتوان درمان مناسبی را طرح ریزی نمود و پیش آگهی احتمالی را حدس زد.

۷- هنگامیکه بیمار اضطراب بیش از حد دارد از روابط یک به یک استفاده کنید. – از شیشه نشکن در محیط بیماری که در خطر صدمه به خود است استفاده کنید. – توجه داشته باشید کنترل بیمار تحت الگوی خاصی نباشد و با فاصله های نامنظم انجام گردد. انتخاب پرستار دارای مجوز و آموزش‌دیده، مهم‌ترین گام در استخدام فرد مناسب است. کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند.

شرکت سفیران سلامت با بهره‌گیری از پرستاران مجرب، خدماتی مطمئن و حرفه‌ای ارائه می‌دهد. پرستاران سالمند به بررسی علائم حیاتی، تنظیم داروها و هماهنگی با پزشک می‌پردازند. چراکه دریافت مواد غذایی ناسالم، به سرعت سلامت آن ها را تهدید می کند. در نتیجه پرستار با علم به اینکه چه مواد مغذی باید در رژیم روزانه سالمند در نظر گرفته شود، غذاهای سالم، با کالری و چربی کم تدارک خواهد دید. سالمندان را به مصرف مواد غذایی سالم تشویق کرده و آن ها را در جریان عوارض مواد غذایی مضر و ناسالم قرار دهید.

مثلا بیش فعالی در کودکان یکی از اختلالات روانی رایج است که می‌تواند در خلق‌وخو، تمرکز و رفتار کودکان تاثیر بگذارد. این اختلال که به عنوان اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) شناخته می‌شود، معمولا با علائمی مانند ناتوانی در تمرکز، فعالیت بیش از حد و واکنش‌های ناگهانی همراه است. هرچه زودتر ورزش منظم را آغاز کنید، فواید بیشتری به دست خواهید آورد.ورزش کردن، باعث کاهش بیماری‌های مزمن مثل تصلب شرایین،کاهش فشار خون، کاهش چربی خون و……..می‌شود. در بسیاری از موارد با رژیم غذایی و ورزش، و بدون مداخلات جراحی یا طبی اضافی، می‌توان فرایند یک بیماری را متوقف نمود. اگر میان اطرافیان شما فرد سالمندی هست سعی کنید در عین حفظ استقلال و احترامش به او در کارهایی که برایش دشوار است کمک کنید. سالمندان برای انجام امور شخصی به طور روزانه به یک پرستار مهربان و مسئولیت‌ پذیر نیاز دارند.

حمایت‌های اجتماعی و حرفه‌ای نیز نقش مهمی در کاهش این فشارها و بهبود شرایط کاری پرستاران سالمندان دارد. اینکه چگونه فکر می‌کنید، احساس می‌کنید و چگونه با استرس‌های روزمره مقابله می‌کنید. سلامت روان به اندازه سلامت جسمانی اهمیت دارد و مانند سلامت جسمانی شما، با تغییر وضعیت می‌تواند بهتر یا بدتر شود. اما اگر هنگام افزایش سن دچار مشکلاتی در سلامت روان خود شدید بدانید که در این مورد تنها نیستید. مشکلات سلامت روان سالمندان بسیار رایج هستند، اگرچه انواع مختلف آن بر تعداد متفاوتی از افراد تأثیر می‌گذارد. پرستاران اعصاب و روان با آگاهی کامل از اصول درمانی، توانایی‌های خود را در زمینه پیگیری روند درمان، مدیریت داروها و ارائه حمایت‌های روانی به بیماران به کار می‌گیرند.

{

تزریق سرم در منزل

|}

حالت بهنجار در سالمندی سلامت جسمی و روانی و اجتماعی نه بیماری و ناتوانی. پرستاران می‌توانند به بیماران و خانواده‌های آن‌ها آموزش‌های مربوط به مدیریت بیماری، راهکارهای مقابله با علائم و نشانه‌ها، روش‌های مراقبت خانگی و مهارت‌های مرتبط با بهبود کیفیت زندگی را ارائه دهند. پرستاران اعصاب و روان باید دارای دانش، مهارت‌های علمی و فنی در زمینه‌های مختلف پزشکی و روانشناسی باشند. علاوه بر این، ویژگی‌هایی همچون صبر، انعطاف ‌پذیری، همدلی و احترام به حریم شخصی بیماران از الزامات اساسی شغل آنهاست. در عین حال، پرستاران باید توانایی مدیریت وضعیت‌های بحرانی، برقراری ارتباط مؤثر با بیماران و همکاران درمانی و مراقبت از بیماران در شرایط خاص را داشته باشند.

به کار گیری پرستار حرفه ای زمینه هم صحبتی سالمند با فردی دیگر را فراهم می کند. البته ضروری است که با فراهم کردن فرصت هایی برای سالمند، بستری را فراهم کرد که او بتواند با دوستان خود ارتباط صمیمانه ای برقرار کند. احتمال ابتلای سالمندانی که از مواد مخدر و الکل استفاده می کنند به این نوع از افسردگی وجود دارد، استفاده از مسکن ها می تواند باعث این اختلال در افراد سالمند شود. کاهش مصرف نمک و وعده مصرف چربی‌های جامد، نگهداری وزن در حد مطلوب، استفاده از همه گروه‌های غذایی به خصوص میوه و سبزیجات تازه و لبنیات در حفظ سلامتی شما نقش موثری دارد. تمام افراد حتی در زمان سالمندی همچنان نیازهایی از قبیل بهداشت دهان و دندان، نیاز به تغذیه، مراقبت های بهداشتی روزانه، مراقبت از روده و مثانه و خواب کافی دارند. زوال قوای شناختی ممکن است باعث شود شخص ناخواسته از روابط اجتماعی کناره گیری کند.

در برگیرنده اختلالاتی است که با اختلالاتی در تفکر و سوء تعبیر واقعیت و غالبا با توهمات و هذیان همراه میباشد.مهمترین،شایعترین و ناتوان کننده ترین اختلالات روانی ،اسکیزوفرنی میباشد. حدود ۹۰ – ۸۰ درصد بیماران مانیا بالاخره دوره ای از افسردگی اساسی را تجربه میکنند.پیش آگهی نسبتا خوب است.۱۵%موارد بهبودی،۵۰تا ۶۰ درصد بهبودی نسبی (عود های مکرر با عملکرد بین دوره ای خوب) و مابقی با تخریب روابط و عملکرد اجتماعی است. ۲- بیمار را به عدم وابستگی و حفظ استقلال تشویق کنید و زمانیکه بیمار قادر به اجرای فعالیت نیست،مداخله کنید زیرا حفظ سلامت و امنیت بیمار از اولویت های پرستاری است. ۱۵%مبتلایان  به افسردگی در نهایت به علت خودکشی فوت میکنند.پیش آگهی عموما خوب است به صورتیکه ۵۰% بهبودی کامل،۳۰%بهبودی نسبی و ۲۰%بیماری مزمن را تجربه میکند. اختلالات خلقی را میتوان به انواع اختلال افسردگی اساسی ،اختلالات دو قطبی،اختلال دیس تایمیک،اختلال سیکلو تایمیک و اختلال خلقی ناشی از وضعیت های جسمی و مصرف مواد طبقه بندی نمود . بیماران مبتلا به اختلالات نروتیک ، فاقد هذیان و توهم هستند و بیمار معمولا نسبت به بیماری خود بینش دارد و خود را بیمار میداند و در صدد درمان است.

آلزایمر، بیماری پارکینسون، افسردگی، اضطراب و اختلالات خواب از جمله رایج‌ترین بیماری‌های روحی سالمندان هستند. پرستار سالمند با ایجاد انگیزه و روحیه در بیماران، امید به زندگی را تقویت می‌کند. در این بخش به معرفی شایع ترین اختلالات روانی سالمندان و روش های پیشگیری از آن ها می پردازیم. در این مقاله آسایش گستران به معرفی شایع ترین اختلالات روانی سالمندان می پردازیم و با روش های پیشگیری از آن ها نیز آشنا خواهیم شد. از این رو خانواده‌ها باید قبل از انتخاب پرستار، تحقیقات لازم را انجام دهند و از تجربیات دیگران در انتخاب شرکت مناسب بهره ببرند.

احساس همدردی و حمایت از بیماران و خانواده‌هایشان، به ویژه در مواقع بحرانی، نیازمند توانایی‌های روانی بالا است. عدم توانایی در مدیریت این فشارها می‌تواند منجر به بروز خستگی عاطفی و کاهش کیفیت مراقبت شود. یکی از بزرگ‌ترین فشارهای روانی که پرستاران سالمندان تجربه می‌کنند، فشار عاطفی ناشی از مسئولیت‌های سنگین و حساسیت بالای کار آنها است. این مسئولیت‌ها می‌تواند منجر به بروز استرس شدید، اضطراب و حتی افسردگی شود. پرستاران باید توانایی برخورد با موقعیت‌های بحرانی را داشته باشند و این امر نیازمند آمادگی روانی و احساسی بالا است.

۵- با بیمار قرارداد (شفاهی یا کتبی)ببندید که در زمان تجربه میل به صدمه به خود،پرستار بخش را آگاه کند. ۸- جهت پیشگیری از ضعف و آتروفی عضلات بیمار و افزایش انرژی و توانایی ماهیچه ها بیمار را در برنامه های ورزشی شرکت دهید. د)علائم ناشی از تاثیر فیزیولوژیک مستقیم یک ماده (داروی نسخه شده یا مورد سوء مصرف)یا اختلال طبی عمومی (مثل کم کاری تیروئید)نمیباشد. برای دریافت مشاوره و اطلاع از تعرفه‌ها، می‌توانید با شرکت خدمات پرستاری سفیران سلامت تماس بگیرید. مراقبت از سالمند در خانه هزینه‌های بیمارستانی و رفت‌وآمدهای غیرضروری را کاهش می‌دهد.

از این روز کمک گرفتن از شرکت خدمات پرستاری می تواند خیال خانواده ها را در صورت بروز مشکل راحت نماید. مراکز خدمات پرستاری به دلیل سابقه ی چندین ساله می توانند افراد معتمد و از همه مهمتر با تجربه را به شما معرفی نمایند. خدمات پرستاری کیان مهر در تهران با داشتن صدها پرستار سالمند می تواند به تمامی مناطق تهران و ایران نیرو اعزام نماید. این اختلالات می‌توانند اثرات جدی بر جسم و روان فرد بگذارند و به مشکلاتی منجر شوند. درمان این اختلالات معمولاً شامل مشاوره روان‌شناسی، درمان شناختی-رفتاری و در برخی موارد دارو درمانی می‌شود. اگر مسائل معنوی و روحانی به شما احساس خوبی می‌دهد سعی کنید ارتباط خود را با این موضوع حفظ کنید.

بنابر این توصیه می‌شود که در سالمندان این ارتباطات حفظ شوند و فعالیت‌های داوطلبانه اجتماعی و شرکت در گروه‌های مختلف به این موضوع کمک کننده خواهد بود. این کتاب راهنمایی جامع در زمینه‌ی درمان و مراقبت از بیماران کهنسال و سالمندان چه در مراکز نگهداری و چه در منازل شخصی است. کتاب "مراقبت‌های پرستاری در اختلالات روانشناختی سالمندان" موضوعاتی از قبیل استرس، مشکلات مالی، گوشه‌گیری و تنهایی، پیشگیری از خودکشی و افسردگی، تلاش برای از بین احساس تنهایی و... پرستاری از بیماران اعصاب و روان می‌تواند بهبود فرآیند درمان و کاهش هزینه‌های بهداشتی نیز به همراه داشته باشد. با ارائه مراقبت‌های مناسب و به موقع، بیماران ممکن است نیاز کمتری به بستری در بیمارستان داشته باشند و بهبود سریع‌تری را تجربه کنند.

مثلا فردی از سخنرانی در حضور دیگران میترسد،این ترس باعث می شود که نتواند هیچ کلمه ای را به زبان آورد.به این ترتیب به او ثابت میشود که نمیتواند سخنرانی کند . بیمار مبتلا به فوبی ساده با وجود یک شی خاص یا در موقعیتی خاص به طور شدید مضطرب میشود و تمایل دارد تا از آن موقعیت اجتناب نماید.در اغلب موارد اجتناب وجود دارد . مبتلایان به این اختلال هنگامیکه از خانه دور شده و در مکانهای بسته و یا موقعیت هایی که نمیتوانند به راحتی از آن رها شوند،دچار اضطراب می شوند. (قیافه گوش کردن به چیزی به خود گرفتن،با خود صحبت کردن یا خندیدن،متوقف شدن در وسط جمله،…)را مورد مشاهده قرار دهید تا از واکنشهای تهاجمی ناشی از دستوراتی که توسط توهم به فرد داده میشود ،به موقع جلوگیری شود. در درمان مبتلایان به اسکیزوفرنی نوع کاتاتونیک به طور موثر مورد استفاده قرار میگیرد.

داشتن شبکه ای از افراد حامی و پیشتیان در نزدیکی و در دسترس سالمند به او کمک می کند تا احساس امنیت و راحتی کند و رضایت خاطر ناشی از ارتباط داشتن را تجربه کند. زمانی که خانواده ها تصمیم می گیرند پرستار سالمند جدید را استخدام کند با مخالفت سالمند مواجه می شوند، که درچنین مواقعی سالمندان تنها به مدت کوتاهی پرستار را تحمل کرده و آن را اخراج می‌کنند. هنگامی که سالمند حضور فرد خارجی را نمی پذیرد، دلیل این است که گمان می کند خانواده توانایی مراقبت از آن را ندارند و احساس آسیب پذیری به او دست می دهد. افرادی با اختلالات اضطرابی عمدتا در محیط های اجتماعی درمان میشوند وتعدادکمی از موارد ممکن است به دلیل وجود اقدام به خودکشی ،شدت بالای علائم که فرد قادر به کنترل آن نمیباشد،بستری شوند. روان پرستاران، در تیم درمانی با سایر متخصصان مانند روانپزشکان، روان‌شناسان و متخصصان اعصاب همکاری می‌کنند.

همچنین، با برگزاری مصاحبه‌های دقیق در خصوص تاریخچه پزشکی و روان‌شناختی بیماران، می‌توانند نتیجه‌گیری‌های مهمی را در اختیار تیم درمانی قرار دهند تا روند درمان بهتر و مؤثرتری انجام شود. مراقبت پرستاری از بیماران اعصاب و روان نه تنها به فرآیند درمان بیماران کمک می‌کند، بلکه باعث کاهش هزینه‌های درمان نیز می‌شود. با ارائه مراقبت‌های دقیق، به موقع و مداوم، بیماران می‌توانند از بستری شدن در بیمارستان‌ها جلوگیری کنند و در خانه تحت درمان قرار گیرند، که این امر باعث کاهش هزینه‌های پزشکی و بستری می‌شود. علاوه بر این، مراقبت‌های مناسب و پیگیری منظم می‌تواند سرعت روند بهبودی بیمار را افزایش دهد و نیاز به درمان‌های پیچیده و پرهزینه‌تر را کاهش دهد. این فرآیند می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا احساس بهتری نسبت به خود پیدا کرده، روابط پایدارتری برقرار کنند و به اهداف شخصی و حرفه‌ای‌شان نزدیک‌تر شوند.


وب سایت منبع